Wat is Pitstop?

Pitstop is er voor iedereen die werkt in transport en logistiek. Van chauffeur tot logistiek medewerker, planner of administratief medewerker.


Pitstop wordt mogelijk gemaakt dankzij financiële bijdrages van SOOB en het Europees Sociaal Fonds (ESF).

Meer plezier in het werk

Pitstop geeft antwoord op vragen over groeien en ontwikkelen in je vak. Waar ben ik goed in? Wat wil ik nog leren? Waar moet ik rekening mee houden in mijn werk?

Houd Pitstop in de gaten, en ontdek hoe Pitstop jou kan helpen!

Nadenken over de toekomst

Mensen die meer plezier in het werk willen, of meer uitdaging of zekerheid, vinden op Pitstop informatie over geld, het verbeteren van de werk-privé balans en over gezond blijven.

Om zo een fitte vakman of vakvrouw te blijven, met plezier in het werk. Ook is er informatie beschikbaar over cursussen, trainingen en opleidingen die gevolgd kunnen worden. 

Waar vind je het Pitstop?

Klik op deze link om op Pitstop te komen. Bezoekers moeten zich dan éénmalig registreren met een mailadres. Daarna is het mogelijk om met een wachtwoord overal en altijd eenvoudig in te loggen via smartphone, tablet of laptop.

Vragen?

Als er vragen zijn over Pitstop helpen we natuurlijk graag. Online of persoonlijk. Neem contact op met onze adviseurs via mail pitstop@stlwerkt.nl of bel naar 088-2596271.

Partners:


Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, waaronder voor het vasthouden van voorkeuren en vastleggen van website navigatiestatistieken.
Er worden geen cookies ingezet voor marketing- en advertentiedoeleinden. Begrepen